Μεταλλουργική Co. πυρίμαχων υλών Guorui Henan, ΕΠΕ

Αρχική Σελίδα

Henan Guorui Metallurgical Refractories Co., Ltd Γύρος εργοστασίων

Είμαι Online Chat Now
Κίνα Henan Guorui Metallurgical Refractories Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Henan Guorui Metallurgical Refractories Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Το Henan Guorui είναι σαφής εμπειρογνώμονας στη βιομηχανία σιδηροκραμάτων και την αφαιρεσμένη τον πυρήνα αγορά καλωδίων συνολικά. Η εμπειρία και η πείρα τους είναι ανεκτίμητες.

—— Igor

GR έχει εργαστεί στον τομέα σιδηροκραμάτων περισσότερο από που 10 έτη, έχουν την πλούσια εμπειρία για τα σιδηροκράματα και την πλούσια γνώση για τον τεχνικό της χαλυβουργίας. ανέπτυξε τα προϊόντα μιας σειράς γιατί η βοήθεια το χαλυβουργείο μειώνει το κόστος παραγωγής, εργασμένος με πολλούς μύλους χάλυβα για βελτιώστε την τεχνική παραγωγής τους. Είμαι τόσο ευτυχής να συνδεθώ με τους.

—— Jason

 • Γραμμή Παραγωγής

   

  Διαδικασία παραγωγής σιδήρου φούρνων φυσήματος

   

  Η παραγωγή φούρνων φυσήματος είναι συνεχής. Μια παραγωγή των φούρνων φυσήματος (από την αρχή του φούρνου στην εξέταση της παραγωγής) μπορεί να παραχθεί συνεχώς για αρκετά έτη σε δέκα έτη. Κατά την διάρκεια της παραγωγής, από την κορυφή του φούρνου (γενικά η κορυφή του φούρνου αποτελείται από το υλικό και τη χοάνη, ο σύγχρονος φούρνος φυσήματος είναι η κορυφή βαλβίδων κουδουνιών και η κουδούνι-ελεύθερη κορυφή) φορτώνεται συνεχώς με το σιδηρομετάλλευμα, το κοκ και τη ροή, η οποία φυσιέται από τη διέξοδο του χαμηλότερου μέρους του φούρνου φυσήματος. Στο ζεστό αέρα (1000 ~ 1300 ° Γ), που ψεκάζεται με τα καύσιμα όπως το πετρέλαιο, ο άνθρακας ή το φυσικό αέριο. Το σιδηρομετάλλευμα που φορτώνεται στο φούρνο φυσήματος είναι κυρίως μια ένωση του σιδήρου και του οξυγόνου. Στις υψηλές θερμοκρασίες, το μονοξείδιο του άνθρακα που παράγονται από την καύση του άνθρακα και τον άνθρακα στο κοκ και στα ανθισμένα αποσπάσματα το οξυγόνο στο σιδηρομετάλλευμα για να λάβει το σίδηρο. Αυτή η διαδικασία καλείται μείωση. Το σιδηρομετάλλευμα καθαρίζεται από την αντίδραση μείωσης, και ο λειωμένος σίδηρος απελευθερώνεται από τη βρύση. Gangue, το κοκ, και η τέφρα στο σιδηρομετάλλευμα συνδυάζονται με μια ροή όπως ο ασβεστόλιθος που προστίθεται στο φούρνο στη σκουριά μορφής, η οποία απαλλάσσεται από την τρύπα βρυσών και την έξοδο σκουριάς. Το αέριο οδηγείται έξω από την κορυφή του φούρνου και χρησιμοποιείται ως βιομηχανικό αέριο μετά από την αφαίρεση σκόνης. Οι σύγχρονοι φούρνοι φυσήματος μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν την υψηλή πίεση της στέγης φούρνων για να παραγάγουν ενέργεια από το εξαγόμενο αέριο.

   

  Henan Guorui Metallurgical Refractories Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

  Χαρακτηριστικά ironmaking φούρνων φυσήματος: η μεγάλη κλίμακα, είτε σε άλλες χώρες του κόσμου είτε της Κίνας, ο όγκος του φούρνου φυσήματος επεκτείνεται. Παραδείγματος χάριν, ο φούρνος φυσήματος της Κίνας Baosteel είναι 4063m3, παράγοντας περισσότερο από τόνο του σιδήρου ανά ημέρα, περισσότερους από 4.000 τόνους της σκουριάς, και περισσότερους από 4.000 τόνους της καθημερινής κατανάλωσης.

   

   

  Εξοπλισμός διαδικασίας παραγωγής σιδηροκραμάτων

   

   

  Henan Guorui Metallurgical Refractories Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

   

  Henan Guorui Metallurgical Refractories Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

   

  Henan Guorui Metallurgical Refractories Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

  Ενδιάμεσος φούρνος συχνότητας:

   

  Ο ενδιάμεσος φούρνος συχνότητας αποτελείται κυρίως από ruthenium φιαγμένο από πυρίμαχο υλικό στη πηγή ισχύος, τη σπείρα επαγωγής και τη σπείρα επαγωγής. Η χοάνη περιέχει τη δαπάνη μετάλλων, η οποία είναι ισοδύναμη με το δευτεροβάθμιο τύλιγμα του μετασχηματιστή. Όταν η σπείρα επαγωγής συνδέεται με τη πηγή ισχύος εναλλασσόμενου ρεύματος, ένα εναλλασσόμενο μαγνητικό πεδίο παράγεται στη σπείρα επαγωγής, και η μαγνητική ροή κόβει τη δαπάνη μετάλλων στη χοάνη, και μια προκληθείσα ηλεκτρεγερτική δύναμη παράγεται στο φούρνο. Δεδομένου ότι η ίδια η δαπάνη διαμορφώνει έναν κλειστό βρόχο, το δευτεροβάθμιο τύλιγμα χαρακτηρίζεται από μόνο μια στροφή και είναι κλειστό. Επομένως, ένα προκληθε'ν ρεύμα παράγεται ταυτόχρονα στη δαπάνη, και όταν θερμαίνονται τα προκληθε'ντα τρέχοντα περάσματα μέσω της δαπάνης, η δαπάνη για να το αναγκάσουν για να λειώσουν.
  Ο ενδιάμεσος ηλεκτρικός φούρνος συχνότητας χρησιμοποιεί την ενδιάμεση πηγή ισχύος συχνότητας για να καθιερώσει ένα ενδιάμεσο μαγνητικό πεδίο συχνότητας, έτσι ώστε το προκληθε'ν ρεύμα στροβίλου μέσα στο σιδηρομαγνητικό υλικό παράγει τη θερμότητα και φθάνει στο σκοπό το υλικό. Ο μέσος ηλεκτρικός φούρνος συχνότητας υιοθετεί την ενδιάμεση παροχή ηλεκτρικού ρεύματος συχνότητας 200-2500Hz για τη θέρμανση επαγωγής, την τήξη και τη συντήρηση θερμότητας. Ο μέσος ηλεκτρικός φούρνος συχνότητας χρησιμοποιείται κυρίως για το λειώνοντας χάλυβα άνθρακα, χάλυβας κραμάτων, ειδικός χάλυβας, και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την τήξη και τη θέρμανση των μη σιδηρούχων μετάλλων όπως ο χαλκός και το αργίλιο. Ο εξοπλισμός είναι μικρός σε μέγεθος και βάρος. Ελαφριά, υψηλή αποδοτικότητα, και θερμαίνοντας, εύκολος έλεγχος χαμηλής ισχύος κατανάλωσης, λειώνοντας γρήγορα της θερμοκρασίας φούρνων και της υψηλής αποδοτικότητας παραγωγής.

   

  Μέσα χαρακτηριστικά γνωρίσματα λειώνοντας φούρνων συχνότητας:


  1. Γρήγορη ταχύτητα οσμηρών, καλή επίδραση αποταμίευσης δύναμης, λιγότερες απώλεια καψίματος και μικρή κατανάλωση ενέργειας.
  2. Μόνος-αναμιγνύοντας τη λειτουργία, λειώνοντας τη θερμοκρασία και την ομοιόμορφη σύνθεση μετάλλων.
  3. Το ηλεκτρικό περιβάλλον θέρμανσης είναι καλό.
  4. Η αρχική εκτέλεση είναι καλή, και ο κενός φούρνος και ο πλήρης φούρνος μπορούν να φθάσουν στο ξεκίνημα 100%.

   

 • OEM / ODM

   

  Επίδειξη εξοπλισμού παραγωγής

   

       Η μεταλλουργική πυρίμαχη Co. Guorui Henan, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2006, ειδικεμένος στην παραγωγή των μεταχειρισμένων προϊόντων για χαλυβουργικό και πετώντας. Μετά από περισσότερο από δέκα έτη σκληρής δουλειάς και ανάπτυξης, έχει γίνει επιχείρηση συγκριτικής μέτρησης επιδόσεων στη βιομηχανία σιδηροκραμάτων της Κίνας.

       Η επιχείρησή μας παράγει περισσότερους από 20.000 τόνους των βοηθητικών υλικών για χαλυβουργικό και να πετάξει κάθε χρόνο, συμπεριλαμβανομένου Nodulizer (FeSiMg), εμβόλιο (σειρά πυριτίου, σειρά νιόβιου, σειρά ασβεστίου και σειρά ζιρκονίου, κ.λπ.), σιδηρόκραμα (σιδηροσιλικόνη, πυρίτιο ασβεστίου, γερμάνιο πυριτίου), αργίλιο πυριτίου, γερμάνιο πυριτίου ασβεστίου, αργίλιο γερμανίου πυριτίου ασβεστίου, μαγγάνιο πυριτίου ασβεστίου, υψηλές πρόσθετες ουσίες πυριτίου άνθρακα, καρβιδίου του πυριτίου και άνθρακα), σφαίρα deoxidizers (σειρά αργιλίου και σειρά ασβεστίου), συμφωνιών κραμάτων (συμφωνίες FeSi, σφαίρες πυριτίου, SIC), ect), σκουριά κραμάτων (σκουριά FeSi, σκουριά πυριτίου, μαγγάνιο-πλούσια σκουριά) και καλώδιο πυρήνων (FeSiMg, CaSi, καφές, καθαρό ασβέστιο, κ.λπ.).

   

  Henan Guorui Metallurgical Refractories Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0                                             Henan Guorui Metallurgical Refractories Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

   

  Henan Guorui Metallurgical Refractories Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2                                             Henan Guorui Metallurgical Refractories Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

   

       Αυτή τη στιγμή, 40% των προϊόντων πωλούνται στους μεγάλους εσωτερικούς μύλους χάλυβα και τα χυτήρια. Η παραμονή 60% εξάγεται στις ξένες χώρες, κυρίως στη Νότια Κορέα, την Ιαπωνία, τη Ρωσία, την Ουκρανία, την Τουρκία, τη Γερμανία, την Ινδία, Αυστραλία και άλλες περίπου 30 χώρες, συμπεριλαμβανομένου POSCO, της ομάδας χάλυβα της Hyundai και JFE.

       Θα συνεχίσουμε να δίνουμε προσοχή στις ανάγκες των πελατών μας και να παρέχουμε σε τους τα καλύτερα προϊόντα σιδηροκραμάτων και τις πιό ικανοποιητικές υπηρεσίες.

   

 • Ε & Α

  Έρευνα και ανάπτυξη (Ε&Α)

  Henan Guorui Metallurgical Refractories Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  Τι είναι έρευνα και ανάπτυξη;
       Το Accoding σε Investopedia «έρευνα και ανάπτυξη (Ε&Α)», έρευνα και ανάπτυξη – Ε&Α – είναι η διαδικασία από την οποία μια επιχείρηση εργάζεται για να λάβει τη νέα γνώση που να χρησιμοποιήσει για να δημιουργήσει τη νέα τεχνολογία, τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, ή τα συστήματα που είτε θα χρησιμοποιήσει είτε θα πωλήσει. Ο στόχος ο συχνότερα είναι να προσθέσει στην κατώτατη γραμμή της επιχείρησης.

   

  Τι εδώ σε Grferroalloy;

       Η Ε&Α πραγματοποιείται συχνά σε ένα εσωτερικό τμήμα σε μια επιχείρηση, αλλά μπορεί επίσης να μεταφερθεί σε έναν ειδικό. Το κύριο καθήκον της ομάδας έρευνας και ανάπτυξης του μεταλλουργικού κοβαλτίου GrFerroalloy. αναπτύσσει και ανακαλύπτει τη νέα γνώση για την ανάπτυξη των νέων προϊόντων στον τομέα των σιδηροκραμάτων, που τροποποιεί τη διαδικασία παραγωγής για να μειώσει την τιμή και που βελτιστοποιεί την απόδοση και που παρέχει τις πολύτιμες και νέες υπηρεσίες. Αναλύστε τα χαρακτηριστικά, την ταξινόμηση και την αίτηση της βιομηχανίας σιδηροκραμάτων, την εστίαση στη σύγκριση της θέσης ανάπτυξης της Κίνας και την παγκόσμια αγορά, και συγκρίνετε τις τάσεις ανάπτυξης. Συγχρόνως, αναλύστε τις σύγχρονες και μελλοντικές τάσεις της προσφοράς και της ζήτησης στην Κίνα και την παγκόσμια αγορά.

Στοιχεία επικοινωνίας
Henan Guorui Metallurgical Refractories Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Wu

Τηλ.:: +86 13837103420

Φαξ: 86-371-69102011

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Σιδηρο μέταλλο κραμάτων

Σιδηρο πυρίτιο CaSi ασβεστίου μετάλλων κραμάτων σιδηρουργίας 10mm κομμάτι 40 χιλ. CaSi

Σιδηρο πυρίτιο 50mm 100mm κραμάτων μετάλλων κραμάτων αγνότητας το σιδηρο μειώνει τα μέταλλα από τα οξείδιά τους

Υψηλή άμμος χαλαζία καρβιδίου του πυριτίου σκληρότητας υλικό έμμεσης θέρμανσης 1mm - 10mm

Κράμα Fesimg

ΕΠΑΝ FeSiMg 5mm στερεός πράκτορας Spheroidizing γήινου μαγνήσιου 3mmRare για τη σιδηρουργία

Αντι σφαιρική μορφή 10mm 50mm FeSiMg Nodulizer κομματιών κραμάτων Fesimg για το χυτήριο

Υψηλής αντοχής κράμα Fesimg ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ FeSiMg ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ τα σιδηρο κράματα Nodulant 3mnm MG Si 6 χιλ.

Όλκιμος εμβολιασμός σιδήρου

Όλκιμος εμβολιασμός 3mm πυρίτιο Inoculator σιδήρου σκονών 6mm για τη ρίψη/τη σιδηρουργία

Διάβρωσης αντίστασης όλκιμο σιδήρου κράμα 2mm 3mm ζιρκονίου πυριτίου εμβολιασμού σιδηρο

Σιδηρο σιδηρουργία FeBa25Si40 αναφοράς αγοράς κραμάτων SiBa κραμάτων πυριτίου βάριου

Αίτηση κράτησης
Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Σιδηρο μέταλλο κραμάτων προμηθευτής. © 2019 - 2021 ferroalloymetal.com. All Rights Reserved.