Μεταλλουργική Co. πυρίμαχων υλών Guorui Henan, ΕΠΕ

Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΣιδηρο μέταλλο κραμάτων

Η μεταλλουργική του πυριτίου σκληρότητα καρβιδίου του πυριτίου καρβιδίου υψηλή επιταχύνει την αντίδραση 1mm 10mm

Η μεταλλουργική του πυριτίου σκληρότητα καρβιδίου του πυριτίου καρβιδίου υψηλή επιταχύνει την αντίδραση 1mm 10mm

  • Η μεταλλουργική του πυριτίου σκληρότητα καρβιδίου του πυριτίου καρβιδίου υψηλή επιταχύνει την αντίδραση 1mm 10mm
  • Η μεταλλουργική του πυριτίου σκληρότητα καρβιδίου του πυριτίου καρβιδίου υψηλή επιταχύνει την αντίδραση 1mm 10mm
Η μεταλλουργική του πυριτίου σκληρότητα καρβιδίου του πυριτίου καρβιδίου υψηλή επιταχύνει την αντίδραση 1mm 10mm
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Anyang Henan
Μάρκα: Guo Rui
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: 110mm
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: Διαπραγματεύσιμος
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: 1MT μεγάλη τσάντα ή σύμφωνα με το αίτημα πελατών
Χρόνος παράδοσης: Μισός μήνας μετά από να υπογράψει τη σύμβαση
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 20,000MT/year
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Τύπος προϊόντων: καρβίδιο του πυριτίου Μέγεθος: 110mm
Συστατικό: SIC, H2O, S, P.Fe2O3.F.C μορφή: Σκόνη
Χρήση: Σιδηρουργία Χημική σύνθεση: SIC
Χρώμα: Μαύρος Δείγμα: ελεύθερος
Υψηλό φως:

σιδηρο silico

,

μέταλλο σιδηροκραμάτων

Η μεταλλουργική του πυριτίου σκληρότητα καρβιδίου του πυριτίου καρβιδίου υψηλή επιταχύνει την αντίδραση 1mm 10mm

 

 

 

Εισαγωγή:

 

Η σμύριδα, επίσης γνωστή ως καρβίδιο του πυριτίου (SIC), παράγεται από τον υψηλής θερμοκρασίας οσμηρό των ηλεκτρικών φούρνων όπως η άμμος χαλαζία, το κοκ πετρελαίου (ή ο προσροφητικός άνθρακας άνθρακα), και τα ξύλινα τσιπ (που απαιτούν την τον προσθήκη του άλατος κατά παραγωγή του πράσινου καρβιδίου του πυριτίου). Το καρβίδιο του πυριτίου είναι επίσης ένα σπάνιο μετάλλευμα στη φύση, Moissanite. Το καρβίδιο του πυριτίου είναι επίσης γνωστό ως πυρίτιο άνθρακα. Μεταξύ των πυρίμαχων πρώτων υλών υψηλής τεχνολογίας μη-οξειδίων όπως το Γ, το Ν και το Β, το καρβίδιο του πυριτίου είναι ευρύτατα χρησιμοποιημένο και οικονομικό, και μπορεί να κληθεί τη χρυσή άμμο χάλυβα ή πυρίμαχη άμμο.

 

Προδιαγραφή:

 

Βαθμός Χημική σύνθεση (%)
SIC F.C Φε ₂ Ο ₃
SiC98 98 0,3 0,8
SiC88-90 88-90 0,6 1.2
SiC80 80 3.0 -
SiC70 70 4.0 -
SiC65 65 5.0 -
Μέγεθος: 110mm
Άλλα χημική σύνθεση και μέγεθος μπορούν να παρασχεθούν κατόπιν αιτήματος.

 

Χημικές ιδιότητες:

     

Λόγω των σταθερών χημικών ιδιοτήτων, της υψηλής θερμικής αγωγιμότητας, του χαμηλού συντελεστή θερμικής επέκτασης και της καλής του αντοχής, το καρβίδιο του πυριτίου έχει πολλές άλλες χρήσεις εκτός από τα λειαντικά, όπως η σκόνη καρβιδίου του πυριτίου επιστρώματος στο στροφείο στροβίλων ή ο φραγμός κυλίνδρων με την ειδική διαδικασία. Ο εσωτερικός τοίχος μπορεί να βελτιώσει την αντοχή και να παρατείνει τη ζωή υπηρεσιών από 1 έως 2 φορές το προηγμένο πυρίμαχο υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή έχει έναν ανθεκτικό στη θερμότητα, μικρό όγκο, φως σε βάρος και υψηλός στη δύναμη, και έχει την καλή επίδραση εξοικονόμησης ενέργειας. Το καρβίδιο του πυριτίου χαμηλού βαθμού (περίπου 85% SIC) είναι ένα άριστο deoxidizer, το οποίο επιταχύνει τη χαλυβουργία και διευκολύνει τον έλεγχο της χημικής σύστασης και της ποιότητας του χάλυβα. Επιπλέον, το καρβίδιο του πυριτίου επίσης ευρέως χρησιμοποιείται για να κάνει τις ράβδους καρβιδίου του πυριτίου για τα ηλεκτρικά στοιχεία θέρμανσης.

Το καρβίδιο του πυριτίου έχει μια υψηλή σκληρότητα και μια σκληρότητα Mohs 9,5, η οποία είναι δεύτερη μόνο στο παγκόσμιο σκληρότερο διαμάντι (βαθμός 10). Έχει την άριστη θερμική αγωγιμότητα και είναι ένα είδος ημιαγωγού. Μπορεί να αντισταθεί στην οξείδωση σε υψηλής θερμοκρασίας.

 

Τύπος και χρήση:

     

1. Εφαρμογή βιομηχανίας οσμηρών μη σιδηρούχων μετάλλων
Η χρήση του καρβιδίου του πυριτίου έχει την υψηλής θερμοκρασίας αντίσταση, την υψηλής αντοχής, καλή θερμική αγωγιμότητα, την αντίσταση αντίκτυπου, και τα υψηλής θερμοκρασίας υλικά έμμεσης θέρμανσης, όπως ένας potting φούρνος απόσταξης. Δίσκος φούρνων διόρθωσης, δεξαμενή ηλεκτρόλυσης αργιλίου, επένδυση λειώνοντας φούρνων χαλκού, πιάτο τόξων φούρνων σκονών ψευδάργυρου, σωλήνας προστασίας θερμοηλεκτρικών ζευγών και ούτω καθεξής.

2. Εφαρμογή στη χαλυβουργία
Καρβίδιο του πυριτίου χρήσης για την αντίσταση διάβρωσης, την αντίσταση θερμικού κλονισμού και την αντοχή. Καλή θερμική αγωγιμότητα για τις μεγάλες επενδύσεις φούρνων φυσήματος για να αυξήσουν τη ζωή υπηρεσιών. Η χρήση της θερμικής αγωγιμότητάς της, θερμική ακτινοβολία, υψηλή θερμική δύναμη, η κατασκευή των λεπτών επίπλων κλιβάνων, όχι μόνο μπορεί να μειώσει την ικανότητα των επίπλων κλιβάνων, αλλά και να βελτιώσει την ικανότητα και η ποιότητα των προϊόντων του κλιβάνου, να κοντύνει τον κύκλο παραγωγής, είναι το κεραμικό ψήσιμο λούστρου συμπυκνώνοντας το ιδανικό έμμεσο υλικό.

3. Αίτηση της μεταλλουργικής βιομηχανίας μείωσης
Η σκληρότητα καρβιδίου του πυριτίου είναι δεύτερη μόνο στο διαμάντι, έχει την ισχυρή αντοχή. Είναι ένα ιδανικό υλικό για τους wear-resistant σωλήνες, τα στροφεία, τις αίθουσες αντλιών, τους κυκλώνες και τις επενδύσεις ορυχείων. Της η αντοχή είναι χυτοσίδηρος και η λαστιχένια ζωή υπηρεσιών είναι 5 -20 φορές, είναι επίσης ένα από τα ιδανικά υλικά για τις διαδρομές πτήσης αεροπορίας.

Η χτίζοντας κεραμική, η αίτηση της βιομηχανίας τροχών άλεσης χρησιμοποιεί τη θερμική αγωγιμότητά της. Τα χαρακτηριστικά της ακτινοβολίας θερμότητας και της υψηλής έντασης θερμότητας κάνουν τα λεπτά έπιπλα κλιβάνων, που όχι μόνο μπορούν να μειώσουν την ικανότητα των επίπλων κλιβάνων, αλλά και να βελτιώσει την ικανότητα και την ποιότητα των προϊόντων του κλιβάνου, να κοντύνει τον κύκλο παραγωγής, και είναι ένα ιδανικό έμμεσο υλικό για το κεραμικές ψήσιμο και τη συμπύκνωση λούστρου.

 

Τα πλεονεκτήματά μας:


Το έτος 2012, η επιχείρησή μας κέρδισε την άδεια εξαγωγής σιδηροκραμάτων που εγκρίνεται από το Υπουργείο εμπορίου. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 10 σύνολα ενδιάμεσων ηλεκτρικών φούρνων συχνότητας και 4 αφαιρεσμένων τον πυρήνα γραμμών παραγωγής καλωδίων. Ετησίως παράγετε περισσότερους από 20.000 τόνους του χαλυβουργικού και πετώντας χρησιμοποιημένου θυγατρικού υλικού, συμπεριλαμβανομένου Nodulizer (FeSiMg), του εμβολίου (σειρά πυριτίου, σειρά βάριου, σειρά ασβεστίου και σειρά ζιρκονίου, κ.λπ.), των σιδηρο κραμάτων (σιδηρο πυρίτιο, πυρίτιο ασβεστίου, πυρίτιο βάριου, αργίλιο πυριτίου, βάριο πυριτίου ασβεστίου, αργίλιο βάριου πυριτίου ασβεστίου, μαγγάνιο πυριτίου ασβεστίου, υψηλό πυρίτιο άνθρακα, καρβίδιο του πυριτίου, και πρόσθετη ουσία άνθρακα), Deoxidizer (σειρά αργιλίου και σειρά ασβεστίου), των ανθρακόπλινθων κραμάτων (ανθρακόπλινθος FeSi, σφαίρα πυριτίου, σφαίρα SIC, ect), των σκουριών κραμάτων (σκουριά FeSi, σκουριά πυριτίου, μαγγάνιο-πλούσια σκουριά) και των αφαιρεσμένων τον πυρήνα καλωδίων (FeSiMg, CaSi, Καφές, καθαρό ασβέστιο κ.λπ.).

 

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης:

 

Η μεταλλουργική του πυριτίου σκληρότητα καρβιδίου του πυριτίου καρβιδίου υψηλή επιταχύνει την αντίδραση 1mm 10mm 0


Η μεταλλουργική Co. πυρίμαχων υλών Guorui Henan, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2006, το οποίο ήταν εξειδικευμένο στην κατασκευή των χαλυβουργικών και ρίψης χρησιμοποιημένων θυγατρικών προϊόντων σιδήρου &. Μετά από 10 έτη προσπαθειών και ανάπτυξης, με το χαρακτήρα της γρήγορης ανάπτυξης, μεγαλύτερης κλίμακας, σταθερή ποιότητα και εμπιστευμένος από τους πελάτες, έχει γίνει αξιολογώντας επιχείρηση στη βιομηχανία σιδηροκραμάτων της Κίνας.

 

Φ & Q:

 

1. Ποιο είναι MOQ μας;

Βασικά, MOQ μας είναι 20 τόνοι. Δεν υπάρχει κανένα συγκεκριμένο όριο στη διαταγή, μπορούμε να δώσουμε την καλύτερη προσφορά σύμφωνα με την κατάστασή σας.

2. Παρέχετε τα δείγματα;

Ναι. Τα δείγματα είναι πάντα διαθέσιμα και μπορούν να σας σταλούν σε άμεσα.

3. Πόσο καιρό ο χρόνος παράδοσης παίρνει;

Ο κανονικός χρόνος παράδοσής μας διαρκεί περίπου 3 εβδομάδες μόλις επίκαψε η σύμβαση, αλλά εξαρτάται επίσης σε παραγγελία την ποσότητα.

4. Μπορούμε να επισκεφτούμε τις εγκαταστάσεις σας;

Φυσικά, θα σας ψάχνουμε πάντα.

Στοιχεία επικοινωνίας
Henan Guorui Metallurgical Refractories Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Wu

Τηλ.:: +86 13837103420

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Άλλα προϊόντα
Σιδηρο μέταλλο κραμάτων

Σιδηρο πυρίτιο CaSi ασβεστίου μετάλλων κραμάτων σιδηρουργίας 10mm κομμάτι 40 χιλ. CaSi

Σιδηρο πυρίτιο 50mm 100mm κραμάτων μετάλλων κραμάτων αγνότητας το σιδηρο μειώνει τα μέταλλα από τα οξείδιά τους

Υψηλή άμμος χαλαζία καρβιδίου του πυριτίου σκληρότητας υλικό έμμεσης θέρμανσης 1mm - 10mm

Κράμα Fesimg

ΕΠΑΝ FeSiMg 5mm στερεός πράκτορας Spheroidizing γήινου μαγνήσιου 3mmRare για τη σιδηρουργία

Αντι σφαιρική μορφή 10mm 50mm FeSiMg Nodulizer κομματιών κραμάτων Fesimg για το χυτήριο

Υψηλής αντοχής κράμα Fesimg ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ FeSiMg ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ τα σιδηρο κράματα Nodulant 3mnm MG Si 6 χιλ.

Όλκιμος εμβολιασμός σιδήρου

Όλκιμος εμβολιασμός 3mm πυρίτιο Inoculator σιδήρου σκονών 6mm για τη ρίψη/τη σιδηρουργία

Διάβρωσης αντίστασης όλκιμο σιδήρου κράμα 2mm 3mm ζιρκονίου πυριτίου εμβολιασμού σιδηρο

Σιδηρο σιδηρουργία FeBa25Si40 αναφοράς αγοράς κραμάτων SiBa κραμάτων πυριτίου βάριου

Αίτηση κράτησης
Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Σιδηρο μέταλλο κραμάτων προμηθευτής. © 2019 - 2021 ferroalloymetal.com. All Rights Reserved.